Noul SUV compact Skoda Karoq

Noul SUV compact Skoda Karoq

Constructorul Ceh a prezentat oficial primele fotografii si informatii cu privire la noul SUV compact Skoda Karoq, care va urma sa-si faca prezenta pe piata din Romania pana la sfarsitul anului 2017. Noul SUV va purta numele de Karoq si va inlocui vechiul model Yeti. Inlocuirea numelui arata faptul ca cei de la Skoda vor sa rupa legatura cu vechiul model Yeti.

Din punctul de vedere al design-ului, Skoda Karoq nu are absolut nicio legatura cu Skoda Yeti. Pe de alta parte, Karoq este foarte apropiat de modelul Kodiaq si isi expune apartenenta la identitate vizuala noua a modelelor Skoda.Skoda Karoq

In premiera la noul model Skoda, bordul este disponibil la comanda si intr-o forma diferita cu panou de instrumente digital si afisaje ce pot fi programate in functie de necesitatile personale ale fiecarui sofer.

Datorita incorporarii sistemului modular Volkswagen (MIB)pe ecranul tactil de pe consola centrala, conectivitatea a fost dusa la un nivel superior. Platforma SmartLink+ se poate instala doar la comanda si este compatibila cu systemele Apple CarPlay, MirrorLinkTM si Android Auto.Skoda Karoq Interior

In stilul caracteristic Skoda, portbagajul modelului Karoq are un volum standard foarte mare, de 521 si 1.630 cu scaunul dreapta fata si scaunele spate rabatate. Datorita faptului ca scaunele se pot regla individual, portbagajul poate poate atinge volumul de 590 litri fara rabatarea scaunelor. Scaunele pot fi scoase complet din interiorul masinii si volumul total poate ajunge la circa 1.800 de litri.

Masina este construita pe sasiul modelului Seat Ateca si este cu 2 centimetri mai mare decat modelul spaniol. Skoda Karoq are urmatoarele dimensiuni: 4,38 metri lungime, 1,84 metri latime si 1,61 metri inaltime.

Karoq o sa fie disponibil pe piata cu pantru tipuri de motoare turbo cu injectie directa de generatie noua si un motor turbo cu injectie directa de generatie veche. Doua motoare o sa fie pe benzina si trei diesel, cu puteri cuprinse intre 115 si 190 de cai putere. Excluzand cele mai puternice motoare pe motorina, toate celelalte motoare pot fi achizitionate cu transmisie automa DSG in sapte trepte sau cu transmisie manuala in 6 trepte. Motorul de 2,0 litri TDI dezvolta 190 de cai putere si este oferit la modelul standard cu tractiune integrala si cutie DSG cu 7 viteze. Motorul de 1,5 litri TSI beneficiaza de functia deosebita pentru

Motorul 2,0 TDI de 140 kW (190 CP) este oferit in echiparea standard cu tractiune 4×4 si cu transmisia DSG cu 7 trepte. Motorul 1,5 TSI dispune de functia speciala pentru dezactivarea cilindrilor.

Pe langa optiunile de top si sistemele moderne de asistenta ale noului Karoq fac parte farurile cu sistem  full-LED, detectarea pietonilor, franarea automata la urgenta, recunoasterea indicatoarelor de circulatie si functiile pentru alegerea modurilor de condus (Normal, Sport, Eco, Individual si Snow 4×4).

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Acum
Locatie