service-auto-marvis-auto-concept

In ce consta reparatia unei turbosuflante?

1In cei peste opt ani de activitate in domeniul reconditionarii turbinelor auto am invatat multe! Desi am acumulat suficienta experienta, pastram totusi o modestie greu de observat in randul competitorilor nostri. Stim ca ne facem treaba ca la carte, dar asta nu inseamna ca trebuie sa epatam. Nici pe departe, ne demonstram insa eficienta in fiecare zi prin tot ceea ce facem!

Te-ai intrebat vreodata in ce consta reconditionarea unei turbosuflante? Pentru ca este evident, daca nu ai o idee cat mai clara asupra a ceea ce presupune repararea unei turbine, este destul de probabil sa-ti formezi o idee gresita despre acest serviciu. Si pentru ca nu ne place sa batem campii, iti vom spune scurt si la obiect despre ce este vorba…

 

Pentru inceput, trebuie sa stii ca reparatia unei turbine NU este echivalenta cu o curatare sau, mai grav, cu efectuarea de interventii asupra unor piese uzate pentru a le „face sa functioneze din nou”! Practic, se poate spune, si fara a gresi, ca o turbina supusa procesului de reconditionare este ca una noua! De ce?

 

A repara o turbina auto (sau a o reconditiona) presupune parcurgerea mai multor etape care au ca scop final inlocuirea tuturor componentelor defecte cu piese noi, originale. Si, pentru ca nu facem niciodata rabat de la calitate, toate piesele utilizate de noi sunt produse de cele mai recunoscute branduri in industria turbosuflantelor: Garrett, IHI, KKK, Mitsubishi sau Holset.

 

Mai multe informatii despre reconditionarea turbinelor auto gasesti accesand linkurile de mai jos.

» http://www.turbineauto.ro/reconditionari/ – Reconditionari Turbine [Site: TurbineAuto.ro]
» http://www.turbineauto.ro/blog/turbina-noua-vs-reconditionata/ – Turbina noua vs. reconditionata [Site: TurbineAuto.ro/Blog/]

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Acum
Locatie