turbina auto

Cum gasesti rapid turbina potrivita pentru autoturismul tau?

Cauta turbina autoIdentificarea unei turbine auto in functie de tipul motorului sau marca autovehiculului nu este ceva tocmai usor de realizat. Presupunand ca inca nu te-ai prezentat cu masina intr-un service, unde ti se va spune exact despre ce fel de turbosuflanta este vorba, care ar fi metoda ce mai buna pentru a gasi rapid o turbina?

Inainte de a raspunde, sa discutam putin despre motivele care te determina sa cauti o turbina.

Practic, de ce esti interesat de identificarea exacta a unei turbine?

 

Un raspuns firesc ar fi pentru ca vrei sa o cumperi, iar pentru asta ai nevoie sa stii exact pe ce urmeaza sa dai banii. Un alt posibil motiv ar fi acela ca vrei sa te informezi, sa afli mai multe despre modelul turbinei, pretul acesteia si daca este posibil un eventual upgrade pentru cresterea performantelor motorului.

Daca in ceea ce priveste posibilitatea de upgrade cautarea ta este fara indoiala perfect justificata, s-ar putea sa te afli insa intr-o eroare daca te gandesti sa cumperi o turbina, una noua. Desigur, dincolo de sintagma ca „ce e nou, e nou”, reflecteaza putin si la raportul cost/avantaje. Asta pentru ca una e sa platesti 1.000 de euro pentru o turbina a carei garantie nu este niciodata mai mare de 1 an iar cu totul altfel stau lucrurile cand optezi pentru reconditionarea acesteia la un pret ce rareori trece de 300 de Euro. Si avand in vedere ca beneficiezi de aceeasi perioada de garantie, reconditionarea este fara discutie cea mai buna optiune.

Revenind la modalitatile prin care poti identifica tipul turbinei montate pe autoturismul tau, cea mai buna metoda este sa utilizezi Google. Dar nu oricum, adica nu cautand Ce turbina am montata pe autoturismul meu BMW? ­čÖé Lasand gluma la o parte, vei obtine intotdeauna rezultate foarte relevante daca vei cauta in functie de marca, modelul, cilindreea motorului si anul de fabricatie al autoturismului, urmat de cuvantul turbocharger, sau turbo. Prin urmare, pentru cele mai bune rezultate cauta intotdeauna folosind Google.com (atentie, nu Google.ro) ca in urmatorul exemplu:

BMW 320D 2002 turbocharger”

Ulterior, pentru a gasi exact ceea ce te intereseaza, tine cont de celelalte detalii care identifica exact tipul autoturismului tau. Spre exemplu, ai putea avea in vedere aici norma de poluare sau puterea motorului. Daca totusi rezultatele returnate de Google te nemultumesc, sau pur si simplu daca te simti derutat si nu gasesti ceea ce cauti, nu dispera!

Pe turbineauto.ro gasesti un catalog complet ce iti permite identificarea oricarui tip de turbina:

TurbinAuto.ro – Catalog Turbine Auto »»

share post:

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Acum
Locatie