BMW a lansat modelul i3s.

BMW a lansat modelul i3s – versiunea sportiva a masinii electrice i3

BMW a lansat noul model i3s pe 14 septembrie 2017 in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.bmw i3s

De la debutul sau in 2014, modelul electric i3 a fost o optiune ecologica din gama BMW, orientata spre performanta. Acum, aceasta masina electrica primeste o doza suplimentara de sportivitate.

Acest lucru se datoreaza faptului ca, BMW a lansat in cele din urma o editie sport a modelului i3, numita i3s. Motorul electric al modelului standard i3 dezvolta 170 de cai putere, in schimb noul i3s este dotat cu un motor de 184 de cai putere.

Potrivit constructorului bavarez, i3s poate ajunge de la 0 la 100 km/h in 6,9 secunde, și poate atinge o viteza maxima de 160 km/h, o imbunatatire de 0,4 secunde si 10 km/h pe ora fata de modelul i3.

i3s vine dotat cu o baterie litiu-ion de inalta tensiune care are o capacitate de 94 amperi-ora. Doar pe baterie noul model poate parcurge o distanta de  156 km. Cu toate acestea, BMW ofera  optional un generator cu 2 cilindri actionat pe benzina, care poate ajuta modelul i3s sa parcurga o distanta totala de aproximativ 289 de km. bmw i3s interior

Interiorul modelului i3s este dotat cu cele mai noi tehnologii BMW, inclusiv sistemul infotainment, care ruleaza pe un ecran lat de 10,25 inchi. În acelasi timp, reputatia ecologica ramane intacta, cu 80% din suprafetele vizibile pentru pasageri, realizate din materiale reciclate sau regenerabile.

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Acum
Locatie