intrebari-frecvente

Intrebari frecvente trimise de vizitatorii site-ului

intrebari-frecventeStim foarte bine ca cei mai multi dintre voi nu intampinati dificultati in a intelege care este procedura ce trebuie urmata pentru reconditionarea unei turbosuflante, care sunt modalitatile de a intra in legatura cu un reprezentant Marvis Auto Concept sau alte asemenea etape. Cu toate acestea, am considerat oportuna crearea unei liste cu cele mai frecvente intrebari. Speram sa o gasiti utila!

 

Vrem sa precizam inca de la inceput ca este destul de probabil sa nu gasiti raspunsul la intrebarile dvs. in cele ce urmeaza. Este firesc, si asta pentru ca fiecare priveste lucrurile din propriul punct de vedere. Mai mult decat atat, lista de mai jos nu este nicidecum una exhaustiva, fiind oricand susceptibila de imbunatatiri. Pentru clarificarea oricaror aspecte ne puteti contacta telefonic la numarul 0723.980.884 sau prin intermediul formularului de contact.

 

Intrebari frecvente

• Ce presupune reconditionarea unei turbine?

Reconditionarea este un proces care presupune parcurgerea mai multe etape si, in esenta, consta in inlocuirea tuturor componentelor defecte ale turbosuflantei cu piese noi, originale. Mai multe despre acest proces puteti afla vizitand site-ul http://www.turbineauto.ro, inclusiv sectiunea de blog.

 

• Cat costa?

Flexibilitatea este unul dintre punctele noastre forte. Pentru acest motiv, costurile serviciului de reconditionare se stabilesc intotdeauna in functie de modelul autovehiculului dvs. si tipul turbinei. Pentru o oferta de pret personalizata, contactati-ne la numarul de telefon 0723.980.884 sau la adresa de email contact@turbineauto.ro. Alternativ, utilizati formularul de contact.

 

• Care este perioada de garantie?

Ca si in cazul turbosuflantelor noi, Marvis Auto Concept ofera o garantie de 12 luni pentru toate tipurile de turbine reconditionate in service-ul propriu.

 

• Unde se afla sediul Marvis Auto Concept?

Service-ul nostru este situat pe Bulevardul Timisoara nr. 50, sector 6, Bucuresti. Pentru a identifica mai rapid locatia, va recomandam sa utilizati harta Google Maps.

 

• Care este programul de lucru?

Service-ul Marvis Auto Concept este deschis de Luni pana Vineri intre orele 0900 si 1900, precum si Sambata in intervalul orar 0900 – 1500.

 

• Turbina este montata pe autovehicul, cum procedez?

Aditional, serviciul de reconditionare oferit de Marvis Auto Concept include si demontarea, respectiv montarea turbosuflantei pe autovehiculul dvs. Costul exact al acestui serviciu se stabileste in cadrul ofertei de pret personalizate.

 

• Cat dureaza reparatia unei turbine?

Desi garantam pentru finalizarea procesului de reconditionare intr-un termen de maxim 24 de ore, in majoritatea cazurilor aceasta operatiune se finalizeaza in termen de 3-4 ore, incluzand aici si demontarea / montarea turbinei pe autovehicul.

 

• Nu sunt din Bucuresti, cum procedez?

Aveti doua optiuni:

1. Turbina este montata pe autovehicul: Va prezentati cu autovehiculul in service-ul nostru in timpul zilelor de program, in intervalul orar specificat mai sus.
2. Turbina este demontata de pe autovehicul: In acest caz aveti posibilitatea de a o ambala si expedia la adresa specificata mai sus prin intermediul oricarui serviciu de curierat rapid din Romania.

 

Aceasta lista nu este una completa si prin urmare poate suferi modificari. Asteptam in continuare sugestiile si intrebarile voastre la adresa de email contact@turbineauto.ro.

share post:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suna Acum
Locatie